Malaysia sett ur ett iphoneperspektiv

Ni har sett och fått ta del av en hel del från resan men jag tänkte i ett sista inlägg dela med mig av bilder tagna med telefonen. Vissa av dessa bilder gör att det knyter sig lite i magen, tycker alltid det är jobbigt att något som är så härligt är över. Det är ändå något speciellt med att vara nykär och ha två veckor helt för sig själva. Men jag försöker intala mig själv att det kommer fler resor och fler tillfällen att bara vara vi. :)
Hotellet låg så fint! Speciellt dessa små stugor som låg precis vid vattnet.
Vårt hotell hade förmiddagssol men det var ingen massiv soluppgång vi blev vittne till under tiden vi var där. Istället sken solen in lite blygt mellan trädtopparna varje morgon och vi brukade dra undan de tunga gardinerna och ligga kvar i sängen ett tag för att vakna harmoniskt<3
Så här såg det ut när vi gick från vår trädkoja till lobbyn/stranden/poolen. Fullt med grönska och djurliv! Så härligt, inte riktigt vad man är van vid i Asien.

Älskar de här bilderna på oss. <3 Minns jag rätt var det första soliga dagen på flera dagar så vi var minst sagt lyckliga :)

Nästan varje eftermiddag kom aporna fram. Bladaporna hängde i trädtopparna eller i buskarna vid poolen och åt löv medan de “fula” aporna smög fram till oss människor och försökte stjäla mat och öppna väskor. Frukosten var en klassiker; toast och ägg. Funkar alltid!
Som sagt, de kom riktigt nära och en dag blev till och med en gammal farbror jagad av en stor apa!

På upptäcktsfärd första dagen.
FÄRG. FÄRG. FÄRG. <3
Det här huset låg precis mellan lobbyn och alla trädkojor och framför huset fanns en stor, färgglad trädgård (allt tillhörde resorten). Blev alltid på gott humör av att gå förbi här och se alla blommor.
Minns att den här skjortan var så sjukt obekväm vissa dagar när jag var lite röd i huden, då vill man bara ha riktigt mjuk bomull…
Solnedgången från båten när vi åkte från Koh Lipe tillbaka till Langkawi. Det var så oerhört fint och en av mina favoritstunder på hela resan. Vi låg på rygg uppe på däck och halvsov tätt bredvid varandra medan det fortfarande värmde rejält.
<3<3<3
Innan vi blev upphämtade av en taxi gick vi runt och upptäckte vissa delar av området som vi inte sett tidigare. Typ den här “scenen” med läktare.
Och så på planet hem, bruna & glada :))

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.