Magknip av äpple, glass vid vattnet och Superswede

Ugh, har ni någon gång varit med om att det känns som att tarmarna vrider sig i magen? Så kände jag i natt. Efter Midnattsloppet fick vi ett äpple som jag glatt smaskade i mig innan jag mötte upp resten av gänget. När Jocke och jag, någon halvtimme senare, var på väg hem fick jag så ont i magen att jag var tvungen att stanna och huka mig på trottoaren. Väl hemma sprang jag snabbt på toaletten och sedan var det magknip resten av natten. Ibland fungerar det jättebra för mig att äta äpple, ibland förpestar det min mage. Så var fallet i natt. Kanske har det med sort och mängd att göra, eller bara tillfälle? När jag vaknade kändes det bättre och den sköna känslan av att vara öm i kroppen av träning hade gått om på smärttröskeln.

Efter frukost och några omgångar Yatzy (är helt beroende) gick Jocke och jag en promenad men det gick riktigt sakta, båda mina knän och min ena ljumske är sjukt ömma idag så att gå snabbt kommer inte på fråga. Vi stannade nere vid vattnet och köpte med oss glass från Stickinikki.

Några timmar senare skulle jag och Jesper gå på bio och se Superswede – en film om Ronnie Peterson. (Efter F1-resan till Montreal 2015 – här är den bloggkategorin – har jag blivit ganska intresserad av Formel 1, så till den grad att en av mina favoritfilmer all time är Rush. Sett den 5-6 gånger och har inte tröttnat än, hehe.) Mysigt att umgås lite med brorsan och filmen var riktigt bra, även om jag hade önskat en ännu mer personlig profil av Ronnie.

Nu är klockan ganska mycket och Jocke smsade precis att han är på väg hem så nu ska jag börja med middagen. Det blir hemmagjord pizza, precis som jag skrev i förra veckans veckoplanering :)) Nyttiga veckan börjar imorgon, eller hur?

Puss och trevlig söndag ♡

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.