Lyxfrukost med Amanda på Taverna Brillo

brillo2

Igår när jag vaknade hade jag lika ont i huvudet som när jag gick och la mig. Svor tyst och klev upp medan Joakim låg kvar. Svepte en brusalvedon och smörjde in nacken med Voltaren och gjorde mig sedan i ordning.

Frukost med Bengan stod på schemat! Min fina, bästa vän. Vi hade massor att prata om efter att inte ha setts på rejält länge.

brillo-thowew brillo3Jag har inte ätit frukost på Brillo tidigare men HUR MYSIGT var det inte?! Älskar Brillo överlag så att deras frukost höll måttet var inte så konstigt.

amanda-brillo brillo1Vi båda tog lilla frukostpaketet; en valfri smörgås, en valfri kaffe och ett tillbehör. Det absolut bästa, förutom att träffa Amanda?

Well… När vi kramades hej då märkte jag att min huvudvärk började släppa. Jag var fortfarande öm i nacken och kände mig lite lätt överkörd MEN den började ge med sig. Tror inte ni förstår lyckan… Jag kände mig som pånyttfödd. Var så himla jäkla lycklig. Kände att jag kunde göra VAD SOM HELST! Som att jag fått livet tillbaka!!! Tack Amanda för att du botade mig haha <3 <3

brillo-thowe

Share:

1 kommentar

  1. Amanda
    12/10/2016 / 15:55

    Åååh bra att den gick över!!! <3 TACK för en underbar morgon bästa! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *