Lunchträning, pressbud, glögglansering och… Jag har sagt upp mig(!)

Idag tog jag “lunch” vid 10:45 och sprang ner till SATS för att kötta trettio minuter kondition. Fy fasen vad äcklig jag kände mig efteråt, det rann stora droppar från mitt ansikte och hals… Men vilket lyckorus det var efteråt!

Åt min lunch framför datorn samtidigt som jag jobbade och då och då kikade på Blossas “live”-video där de klockan 14 skulle gå ut med vilken smak deras årgångsglögg skulle få. Det blir alltid en sån hysteri kring smaken, så givetvis ville vi vara bland de första att dela nyheten. I år hittade man inspiration från Indien och glöggen har smak av spiskummin, mango och chili. Spännande! Jag gillade dock mest att flaskan har Färjestads gamla färger; gult och lila. Läs mer om Blossas glögg på ELLE mat o vin.

Trodde Karin i receptionen skojade när hon ringde och berättade att jag fick bud. På bud. På bud. Hela fyra (!) bud kom idag och jag tänkte att det är lika bra att vara glad och tacksam för om en månad är det slut med pressgrejer! Hehe…

Nya läppbalsam från Eos! Mitt favoritmärke, kul att det har kommit fler nyheter.

Den här jäveln räddade min eftermiddag. Jag hittade Barebells protenmilkshakes för bara någon månad sedan men är beroende nu. Blev m a o riktigt glad när jag fick ett paket med deras nya smak, vanilj, som nog är min nya favorit.

Och ja… Jag har sagt upp mig. Igår. Ett nytt äventyr väntar (wow, klyscha!) och jag är så oerhört glad. Stolt, peppad, nyfiken, lite nervös men framförallt trygg i mig själv. Och säker i att jag kommer göra ett riktigt bra jobb.

Men framförallt trygg i mig själv. Är det något jag har blivit grym på det senaste halvåret (men fortfarande lär mig) så är det att ta mindre skit från andra, att bry mig mindre om vad folk tänker om mig och att stå upp för mig själv. Igår blev jag som skrivet väldigt ledsen av en sak men till skillnad från förra året ältade jag det inte och fortsatte vara sårad utan borstade av mig skiten och tänkte att jag går min egen väg. Fuck you. Och så sparade jag ner den här bilden av Michaela Forni och sparade som min bakgrundsbild på mobilen.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.