Lunch på Escalier, bröllopsshopping och drink på T/bar

I lördags hade vi i uppdrag att hitta klänningar till nästa helgs bröllop. Men först något att äta! Vi satte oss på Escaliers innergård och åt en varsin lunch. Jag beställde omelett och cola zero.

escalier1 escalier4Fina mamma!escalier3Mamma & Jeppe åt någon grön röra. Såg… gott ut :)) Sen gick vi runt i Sturegallerian och letade (jag köpte en present!) innan vi gick vidare till Åhléns på Östermalms torg och där hittade jag dessa två…

dress 1 klanning 1En puderrosa dröm från In Wear och en ljusblå dress från Ilse Jacobsen. Ilse Jacobsen är verkligen perfekt för min kroppsform men vilken av dessa jag valde får ni se på lördag :))

Mamma hittade också en klänning på Åhléns så då gick vi till T/bar för att fira. Det gäller att passa på att utnyttja uteserveringarna medan de fortfarande finns kvar.

tbar1Jag drack Ginger Jack. Som en whiskey sour med ingefära och en touch av öl. Mycket god.drink diplomat tbar5 tbar11 tbar9Mamma hade precis kommit hem från en roadtrip i Europa. Brun som en pepparkaka!tbar6Älskar den här bilden på mig och Jeppe. Man verkligen ser hur mycket jag älskar den skitungen :))

tbar jesper tbar jeppe mammaa tbar je mammaSen åkte vi åt olika håll och jag köpte hem middag till mig och Kajsa :))

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.