Lunch med mami på Stockholm Fisk

stockholmfisk2

Sista lediga dan tillbringade jag med mamma på Stockholm Fisk där vi båda beställde fisk- & skaldjurssoppa. Den var SÅ god. Till den serverades vitlöksbröd och chilimayo. Mums mums mums. Kastade i mig maten så god den var, hehe.

stockholmfisk1

Efter lunchen tog vi en varsin cappuccino och när vi kände oss klara promenerade vi i snöstormen till Hötorgshallen för att mamma ville köpa med sig gottigheter till ikväll. stockholmfisk3 stockholmfisk5Nu har mörkret börjat falla och tanken var att jag och Eddie skulle träffa Angela & Max för att prata om en eventuell resa ihop men min mage krånglar så vi får skjuta på det. Jag tänkte kika lite på flygbiljetter och villor på egen hand så länge… Allt blir så himla dyrt ju närmare sommaren man kommer ju!

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.