Lucia och infusion-snus

Hej polare!

Hur mår ni? Har ni haft en bra Lucia? Jag fullkomligt älskar högtider och Lucia är inget undantag. Hur fint är det inte med ett tåg i vid skrud, med levande ljus i sina händer och vacker, grön blomster? Helst skulle Lucia få pågå hela december, ju mer sång och ljus desto bättre under denna mörka vintertid enligt mig. 

Till något annat! Min kollega Olle på Café fick ett bud härom veckan från Lundgrens. Det innehöll ett infusion-snus som smaksatts med ånga, rätt ballt. Men det “coola” var förpackningen, så jäkla snygg som jag gärna hade haft som typ förvaring hemma. På allvar alltså! Så jag beställde hem två förpackningar till Joakim som han fick i Luciapresent. Ja, det är en grej. Från och med nu, haha. Här på Café.se kan ni läsa mer om budet! 

OBS vill ej uppmuntra till folk att använda nikotin, det är skit! Men jag tror heller inte på att ställa ultimatum eller att ge förbud, förbud fungerar liksom aldrig – varken i riksdagspolitiken eller förhållanden.

lundgrens-snus-infusion-700x394Nu ska jag gå och lussa för min man. Är ju ändå Lucia idag… ; )

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.