Lördagsfrukost i solen

residence morgon balkongAahhh det här ÄR ju livet?! Jag är så stolt över hur effektiv och duktig jag har varit med lägenheten dessa dagar. Har liksom burit på hur mycket som helst själv och stannat uppe sent för att få allt att bli klart. Åkt fram och tillbaka till olika butiker för att köpa mer, köpa nytt och göra om. Igår bar jag ett limeträd, en chiliplanta, en krukväxt, en blombukett och en väska sista rundan. Och det var SÅ värt, lägenheten känns precis som jag och jag känner ett inre lugn här.

Nu ska jag äta upp frukosten och sedan ta mig ner mot Norrmalmstorg för ett ärende samt köpa lite mer blommor (haha, det tar aldrig slut!). Ha en underbar lördag vänner!

 

Share:

1 kommentar

  1. Alex
    06/05/2016 / 15:40

    Vill se mer bilder!! Hur har ud tänkt när du har inrett lägenheten? Har du köpt något nytt eller tagit med saker från er gamla lägenhet? Berätta mer, den ser såå fin ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *