Lördag; utegym, Tösses, loppis och inflyttningsfest

lordagsfrukostVaknade tidigt i lördags och efter en frukost framför Nyhetsmorgon åkte jag till Östermalmstorg för att möta upp Therese. Vi gick en pw och avslutade vid Gärdets utegym där vi körde lite styrketräning.
utegym-1Vi körde bland annat bänkpress, marklyft och situps. utegym-2 utegym-4
Blev SÅ glad när jag insåg att jag klarade av att gå armgång längs “stegen”, flera gånger till och med. Bådar gott inför chinsutmaningen! 

Märker nu hur mycket man FORTFARANDE ser min utväxt (om man lyfter på håret!?), trots att jag har gått till två frisörer under loppet av tre veckor. Matt man blir.
utegym-7
utegym-8
Sedan mötte vi upp Amanda och åt lunch på Tösses. Vi tre har inte setts på länge så det fanns en hel del att prata om men kanske mest nästa veckas fest, hehe…
tosse
Vid Karlaplan har de varje helg en loppis så vi gick dit och kikade lite. Jag hittade en fin karaff för enbart 75 riksdaler som jag tror gör sig bra på drinkvagnen :-)
vas-1
vas-2
J hämtade upp mig och så gjorde jag mig i ordning för inflyttningsfest hos Millis. Hon hade roddat jättemycket, bland annat fanns det en margaritabar!
fest-1
Den här lägenheten är verkligen HON, är så glad att hon har hittat ett nytt boende och gjort sig av med förra lägenheten. :-)
fest-2
fest-5Den här leken var så rolig, man skulle gissa vem som hade gjort vad. Kan ni lista ut vilka 3 rutor som är mina? ;-)
fest-3Sen gick tjejerna ut och jag tog en Uber hemåt.

Riktigt bra och härlig lördag som hade typ allt; träning, tjejlunch, shopping, kärlek, tjejkväll och goda drinkar. Tack livet!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.