Lördag; Orangeriet, sommarkänsla, överraskningsevent och cocktailbarer

I lördags mötte vi upp mina föräldrar på Orangeriet för en drink. Sommaren kom tillbaka och 1,5 timme sprang iväg på vad som kändes som några minuter.
drink1 drink2
Därefter tog jag en Uber till Norrtull för att träffa ett gäng vänner och överraska Andreas som fyller år nu på tisdag. Så kul grej, älskar överraskningar! Vi spelade bowling i drygt en timme och sedan hade gänget middagsbokning medan jag sprang iväg på andra planer.
andreas2 andreas1Ett suddigt födelsedagsbarn

Promenad med solnedgång i Vasastan en sensommarkväll i augusti. Inte fy skam. Mötte upp en snygging i baren på Tranan och därefter använde vi Yelp (älskar!) för att hitta en bra cocktailbar. Den vi gick till var ett hål i väggen i äkta Parisiansk stil med fransk jazz, service i världsklass, små (supergoda) cocktails och härlig inredning. Fem av fem!
drink3 drink4 drink5Vi beställde Fresh Paloma och en Six Word Novel.

Vi kände oss inte klara med kvällen så vi gick en promenad bort mot Fridhemsplan och satte oss på Sixten & Frans för att låta bartendern överraska oss med en varsin drink där. Nej, nu ljög jag. Jag drack en klassisk whiskey sour, men den andra drinken fick han improvisera :-) Och alltså W O W. Den var helt fantastiskt god. Tänkte direkt på att vi borde göra något med ELLE Mat & Vin för den. När vi gick därifrån fick jag hans visitkort, måste maila idag och bolla idéer.
frans4
frans5
Sen gick vi hemåt och åt middag vid 23-tiden. Perfekt lördag!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.