Lördag: maraton, Svenskt Tenn, ännu mer shopping och eftermiddagsdrink

I lördags åt jag en snabb frukost på balkongen innan jag sprang ner på stan för att återigen bocka av saker på den där shoppinglistan som aldrig verkar sina. Kom hem med två stora örngott (som ändå inte var stora nog…), två krukor till balkongen, snittblommor och ett doftljus till balkongen.

IMG_3716

Därefter var det fort in i duschen innan jag skulle möta Millis på Zara Home för ännu mer shopping! Jag köpte fyra djupa skålar till frukostdukningen.

Vi stannade till och imponerades av de som sprang Stockholm maraton, vilka stjärnor de är.
millis maraton sthlmSen var det Svenskt Tenn som gällde. Jag var på jakt efter kuddar och krukor till mina kryddor. Efter det sprang vi förbi Systembolaget, Hemköp, något fruktstånd och Blueberry för att köpa någon form av lunch:

blueberry

När vi kom hem gjorde jag en drink till Millis medan jag packade upp och städade lite i lägenheten…

millis balkongsvenskt tenn shoppingNär jag var klar joinade jag snyggingen på balkongen. Vi drack drink, snackade skit och bildgooglade. :DD

lordag drink blueberry thowe blommaSen köpte vi pizza till lunch som vi åt i soffan innan vi båda skulle iväg på annat. Typ livets lördag? Fan, sommardagar likt dessa är svåra att slå. ÄLSKAR sommar! <3

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.