Lördag: champagne på Haymarket, glittriga byxor, Zero fucks given och rolig hockey

Igår träffade jag TessiHaymarket och drack champagne (de hade inte cava på glas, mycket märkligt?!) medan vi passade på att uppdatera varandra om det senaste som hänt i livet. Var flera veckor sedan jag träffade henne, så det var verkligen dags. ♡

Jag hade en del att fixa igår och när det mesta var klart gick jag själv en runda på stan och kikade i butiker. Jag kom hem med två riktigt festliga byxor, ett par helgröna (!) med hög midja och ett par silverglittriga, även de med hög midja. Jocke bara skakade på huvudet när jag kom hem och visade upp dem, haha.

Många av de klädesplagg jag investerar i idag hade jag aldrig vågat bära för ett par år sedan. Och ibland kan den känslan komma över mig igen. Minns ni när jag skrev inlägget om taskig självkänsla i somras? Här är det, om ni vill läsa. Jag snubblade över det inlägget för några dagar sedan och insåg att jag har blivit bättre och bättre på att våga och även tycka om mig själv. Är på väg tillbaka. Eller snarare, är på väg att klistra upp en fet skylt i pannan där det står “Zero Fucks Given” till alla andras åsikter. DET om något, är frihet. Den här bloggen är lite av ett terapiforum för min del (när jag väl vågar vara personlig) och det är jag tacksam över.

Kvällen bjöd på hockey i världsklass. Wow, det är roligt att vara Färjestadsupporter just nu!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.