Lördag: bubbel, tjejmiddag, dejter och #melfest

(Hällde upp så här mycket för jag trodde att tre glas skulle kunna svälja en hel flaska men det gjorde de inte… Så därav ytspänningen, hehe!)

I lördags hade jag Kajsa och Millis hos mig på nyårsafton 2.0, ett begrepp vi myntade när vi sågs för ett par månader sedan och det nya året inte hade börjat på samma sätt som några av oss hoppades på. Nu var det alltså dags! Vi började med en flaska bubbel och lite plockmat i soffan medan vi såg Färjestad vinna över Djurgården (VIKTIGT) och snackade om allt från killar, löner och bröst. Aldrig en lugn stund, haha. Vi kacklade i ett!

Så himla härligt att inte behöva skynda sig till en tid eller något utan bara… Låta det ta den tid det tar att gå igenom allt vi behövde och ville diskutera.

Vi gjorde sötpotatispommes och ryggbiff men ugnen tog sån tid att vi öppnade en flaska vitt under tiden. Den här fick jag i ett pressbud och eftersom deras rosévin är mitt favoritrosé var det givet att jag även älskade deras chardonnay (kommer i vår) : )

Sedan var det äntligen dags för middag! Vi satt i vardagsrummet och såg på Melodifestvalen under tiden – och livetwittrade också. Tips: två flaskor vin är allt man behöver för att Mello ska bli hejdundrandes kul!

Gott och jävligt skojig kväll! <3 Vid midnatt kramades vi hej då och någon timme senare kom Jocke hem. Bra lördag.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *