Lördag: bara massor av mat, helt enkelt

I lördags vaknade vi återigen tidigt och var lite halvslitna sedan dagen innan. Carmen kom in och la sig medan vi halvsov och snackade om allt möjligt. Mysig start på dagen!

Några timmar senare mötte vi upp familjen för att gå till ett brunchställe någon kilometer från hotellet. Vi alla var utsvultna eftersom vi inte hade ätit frukost och vi tog in hur mycket mat som helst. Av någon konstig anledning kunde jag inte få ner så mycket så efter halva yoghurten och en blåbärspannkaka fick resterande mat gå till Carmen.

Därefter gick Eugenia, jag och Carmen tillbaka till vårt hotellrum och chillade i några välbehövliga timmar.

Framåt kvällen var det dags för en tidig middag på ett japanskt ställe som var heeeelt otroligt. Maten var fantastisk och jag råder er – GÅ DIT om ni är i Oslo! Vi bad kyparen att sätta ihop en avsmakningsmeny till oss istället för att vi skulle välja rätter själva och är man på en bra restaurang är det i princip alltid det bästa sättet för att avnjuta en kulinarisk måltid. Mums!

Den här middagen var fullständigt makalös. Alla smaker… Allt smälte i munnen. Min favorit var hamburgaren som innehöll Wagyū, fisk och kaviar. Eh, dog. Älskade även avokadosalladen som hade någon lime- och chilismak i. Åh, älskar att upptäcka nya smaker!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.