Lördag 29 jan; godisfrukost, poolhäng, tennis & rödvinsmiddag

1Imorse klev vi som vanligt upp runt halv nio-tiden och gick ner till frukostbuffén. Så här har frukosten verkligen inte sett ut varje dag, haha, #sötchocken.

Vi la oss nere vid poolen och njöt av att återigen bjudas på ett riktigt bra väder. De fyra sista dagarna; torsdag, fredag, lördag och söndag, var det riktigt fint väder och vi lyckades få en rejäl bränna tack vare den sista perioden. Och en stor mängd behövlig d-vitamin!

Nu när vi har blivit väldigt bruna har vi båda blivit lata med solkräm vilket har lett till att jag, som i början körde 50 spf i ansiktet, har använt 6 spf (någon gång 20 spf) istället. Och betydligt mer sällan än jag bör. Sköna fläckar man får… Inte. Jag VET ju att jag bör vara bättre på att skydda mig men det är svinvarmt, man både svettas och är degig hela tiden. Det är ingen ursäkt, men en påminnelse till att jag nästa gång bör sköta detta bättre.

2Framåt fem-tiden åkte vi upp till huset och bytte om för att spela tennis en sista gång. Himlen var babyblå och pastellrosa medan vi spelade. Jag bara NJÖT! Det var så varmt och fuktigt att det fullständigt RANN om mig efter 5 minuter, haha. Helt sjukt ju. Det är bara att acceptera att man är blöt medan man springer omkring på planen…

3 5 7 814Tog en drink på balkongen innan vi gjorde oss i ordning och gick ner till strandrestaurangen. Det var fullt och vi såg att sällskap innan oss fick ett nej, men vi bad om att få sitta vid “fönstret” vilket var helt okej. Det gäller att vara uppfinningsrik. ;) Det tog lite längre tid att få mat men istället drack vi en fördrink och pratade en massa. Har sagt det förut och säger det igen; älskar att sitta och prata med honom. <3

10Mojito med äpple & jordgubb :))9 11

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.