Livskvalité kl 8 på morgonen

thowe-morgonpw1

God morgon raringar!

Vaknade som vanligt tidigt imorse och kände mig så himla glad över att det är sommarväder och helg! Igår var jag hemma hos Millis och varvade snack med skrattanfall. Så HIMLA HÄRLIG kväll, älskar den där tjejen! <3

thowe morgonpw2 thowe morgonpw3

Bad Jesper ta några bilder så här innan jag & Millan drar ut på en lång morgonpromenad. Ska verkligen bli bättre på att fota vardagen i bra bildkvalité, bloggen blir roligare för er att läsa då och för mig att titta tillbaka till om ett tag.
mamma terass thowe morgonpw 4

Sen kan jag inte ljuga och säga något annat än att jag tycker det är kul att se mina egna framsteg gällande kostschemat och träningen. Ser muskeldefinitioner mycket tydligare, speciellt kring axlar och LÅR! WIHOOO!
sommarsol morgonpw thoweBTW – hur härlig är mina föräldrars terass? Har sagt det många gånger förr – mina föräldrar, alla fyra, bor så himla sommarvänligt. Älskar det.

 

Nu ska jag möta min bästis. Kram på er, njut av solen idag!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.