Living the brand och symptom på foglossning

En av de många grejer jag tycker om med mitt nya jobb är möjligheten att träna på lunchen. Jag blev lite förvånad under första veckan när nästan alla gick ner till gymmet. På olika tider förvisso, men ändå. Vi har 1,5 arbetstimmar i veckan att lägga på träning och det är något i princip alla nyttjar. Jag älskar det. Snacka om living the brand!

Nu går jag också och lunchtränar ett par gånger i veckan. Det är så skönt! Har börjat hitta små knep med, t ex hur jag duschar rekordsnabbt. Hehe.

Idag skulle jag träna cykling hit men efter mitt besök hos Robin igår ville jag istället ägna träningspasset åt att stärka upp benen och göra de rehabövningar jag fick.

Apropå besöket hos naprapat-Robin så kan jag meddela att jag inte har några problem med bäckenbotten utan överansträngda höftböjare och dålig/svag/låg stabilitet i höfterna. Jag är ju överrörlig. När några muskler inte pallar så får andra muskler ta vid. Och när det har varit så ett tag så blir de musklerna alldeles för spända och gör skitont. I mitt fall är det samma symptom som när gravida kvinnor får foglossning. Fast jag har bara ett svag bäckenområde… Segt att det är så, men toppen att jag kan arbeta upp det. Jag ser det som en försäkring inför en framtida graviditet. Att försöka vara så stark som möjligt i kroppen så den pallar allt som en graviditet och förlossning innebär. Okej, det är ett bra tag kvar, några år åtminstone, men det tar också tid att bygga upp kroppen.

Försöker jobba upp en bicepskula. Går rätt segt. På bilden nedan tar jag i som fan, men man ser ändå knappt en muskel. Brukar skylla på att jag är så lång och därmed har långa muskelfästen = svårare att få biffiga muskler. Om det är sant eller inte struntar vi i… Hehehe.

En annan rolig grej som hände när jag gick till gymmet på lunchen var………. att jag, utan att jag tänkte på det, sa lågt för mig själv “vilken underbar dag” när jag tittade upp mot den blå himlen och gick från kontoret.

 

Vem

e

man

?

 

Men ändå. Mitt mindset är helt annorlunda nu. Det är nästan lite magiskt.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.