Lite nytt till nya lägenheten

morkbla paslakan ellosImorse fick jag ett mail från Ellos där de skickade med en rabattkod på 50 % – hur bra? Jag har kikat på inredning till min lägenhet nu ett tag men varit väldigt sparsam med att köpa på mig. Dels är det en liten lägenhet och jag har inte plats för så mycket, dels vill jag verkligen att det som får flytta in är grejer jag älskar. Så har jag ju en del från förra lägenheten också som ska lösas på något sätt.

Hur som! Sängkläder behöver man ju. Jag har kikat på de ovan ett tag och velat slå till men tänkt att jag väntar ett litet tag. Nu var det ju inga tveksamheter. En röding med rabatt, perfekt! Tänker att jag bäddar på samma sätt som Ellos; med olika gråblå nyanser. Kommer bli superfint. Här hittar ni påslakanet.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.