Lista: Surlistan😈

Obehagligaste jag vet: Blommor och mönster som hetsar min trypofobi. Hade ingen aning om att jag hade en fobi (!) förrän en kollega skrev en artikel om fobier och hade en sån blomma som headerbild. Jag klarar inte ens av att googla en länk åt er, ni får göra det själv på egen risk.

Absolut inte min killtyp: Hehe… Har inte mycket till övers för “creddiga” snubbar som försöker vara något de inte är enkom för att de tror det är ballt osv. Typ ängsliga killar i mediabranschen.

Äckligaste mat jag vet: Bloggade faktiskt om det i våras, kika här!

Blir arg på: När människor blir orättvist behandlade. Livet är inte rättvist, yep I know, men det är inte en ursäkt för att inte försöka behandla alla rättvist ändå.

Sämsta bok jag läst: Jag fick ett bud till redaktionen med en bok av en ny författare och den läste jag ungefär två kapitel av innan jag slutade plåga mig. Av hänsyn till henne skriver jag inte ut titeln eftersom den… troligtvis inte kommer gå så bra ändå.

Något som får mig att byta radiokanal: I princip all musik som är sönderspelad och REKLAM. Byter så fort det är reklam. Jag associerar många låtar till känslor och minnen, så jag byter friskt… Jocke blir tokig på mig.

Sist jag ville ta till knytnävarna: Att vilja ta till fysiskt våld händer extremt sällan. Jag reagerar liksom inte så, jag får ingen impuls som gör att jag vill slå en annan människa. Talar vi bildligt så var det häromdagen när en tjej försökte regna på min parad.

Sämsta serien jag nyligen sett: Narcos.

Fulaste plagg jag vet: Ballongkjolen som tyvärr är trendig i vår igen…

Äckligaste drycken: Allt som är rumstempererat, usch.

Det skriker jag när jag blir arg: Ja, ni… Det är inga vackra saker. Könsorgan hit och prostitution dit…

Stal listan från Clara.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *