Let’s get rid of it

Hej, hej, hallå från en snurrig person

…Mer än vanligt alltså (har varit extraordinärt snurrig den senaste tiden)

Huvudvärken från helvetet slog till igår och jag hade glömt hur hemsk min huvudvärk kan vara när den väl slår till. Gick och la mig halv nio men kunde inte somna för att det bankade hur jag än låg. Min rethosta är som värst på kvällen och igår sprängdes bihålorna varje gång jag hostade. Ni kan ju tänka er. Har ingen aning om det var spänningshuvudvärk eller migrän eller spänningshuvudvärk som övergick i migrän. Ville dö oavsett.

Så hela världen är lite snurrig för mig idag, som den brukar när huvudvärken är sådär.

Hur som, ny dag och inte vilken dag som helst utan FREDAG! Hurra så härligt. Känns som att den här veckan har varit en kilometer lång. Kanske har att göra med kombinationen 36-timmars-i-Oslo och enträgen förkylning. Huvudvärken sitter i fortfarande, det gör den alltid i minst två dagar när första dagen är så extrem. Lyckosamt nog planerade jag in att jobba hemifrån idag så jag kan gott sitta i morgonrock och ansiktsmask med ett bultande huvud som sällskap utan att det stör någon. På lunchen ska jag iväg och fixa fransarna och någon gång under dagen kommer ett roligt bud.

Resten av helgen är helt tom och till skillnad från hur jag skulle känna för några månader sedan tycker jag att det känns helt underbart. Ni vet hur man kan se kroppen och känslorna som en kompass? Jag är lite ur kurs just nu. Har börjat tänka tankar jag inte har tänkt på länge och mått dåligt över ganska mycket. Gråtit mer än vanligt och stressat upp mig mer än vanligt.

Så!

En helg utan planer it is.

Share:

2 Kommentarer

 1. Mormor
  01/12/2018 / 13:13

  Livsnödvändigt med helger utan planer.

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   01/13/2018 / 12:15

   Sant!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.