Lätt sommarens roligaste nöje just nu

Det här är det roligaste jag vet just nu – att cykla! För ett tag sedan köpte jag ett cykelkort från Citybikes i present till Jocke (och såklart ett kort till mig själv) så nu kan vi cykla när vi vill. I veckan var vi ute på en premiärtur, lagom sent så solen fortfarande var hög men rusningstrafiken (alla bilar och galna cyklister) hade kommit hem från jobbet. ;) Vi var borta i två timmar och passade på att njuta av en mjukglass i Kungsträdgården under turen. Jag vet inte vad det är med cykling men jag känner mig som ett busfrö igen, haha. Känner ni likadant?

Att cykla till och från jobbet eller under dessa tider har jag dock inte vågat än, tycker överlag att folk i Stockholm är dårar i trafiken och jag får flashbacks till min första tid som övningskörare, hehe.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.