Låtar som får fjärilarna att vakna till liv

Har fått dille på Usher – Crash, har den på repeat konstant. Det här med associationer är så intressant. Jag hörde Crash första gången när jag kände på ett visst sätt och varje gång jag hör låten får jag ett sug i magen och det pirrar till. Härligt.

Den här kvällen blir superlugn. På grund av tidig tvättid idag och läkartid imorgon behöver jag jobba ikapp lite, så kvällen kommer att tillbringas framför datorn i sängen. Tur att jag gillar mitt jobb. ; )

Fick ett härligt midsommarbud tidigare idag som jag tänkte visa upp för er lite senare också. Men nu: sen middag och fila på en telefonintervju jag ska göra på torsdag.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.