Långa samtal med solnedgången som bakgrundskuliss

I fredags tog jag mig till gymmet efter jobbet. Eftersom jag fick synbortfall i torsdags så körde jag på glasögon hela dagen, sjukt obekvämt att bära på gymmet men vad gör man? Fick mig 40 rejäääält svettiga minuter då AC:n var värdelös så jag lökade lika mycket av crosstrainern som av stretchen, haha.

Duschade snabbt och åkte sedan till Täby där resten av familjen var. Det vankades grillmiddag med svärisarna! Är helt kär i deras terrass där man har både eftermiddagssol och solnedgång.

Åt middag på terrassen, gosade med Fredde & Cissis son och satt kvar länge utomhus där vi pratade om olika syn på bröllop, dop, vår gemensamma semester i sommar och mycket mer. En superhärlig kväll. ♥

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.