Lånat ut lägenheten + drink med föräldrarna

lgh 1
Har precis kommit “hem” efter ett grymt träningspass där ben och mage stod på schemat. Efter att ha kört lätta frontböj ville jag testa frivändningar… Har verkligen saknat att köra med stänger efter alla mina ryggproblem. Sist jag körde frivändningar var för två år sedan (!) och idag ville jag verkligen testa. Och kroppen HÖLL! Blev så lycklig! Fick grym kontakt i samtliga muskler och la 25-30 minuter i slutet på rehab och stretch. Det är inte jättekul, men det gör SÅN skillnad.

Idag ska mamma och Per ha Stockholmshelg och låna min lägenhet. Igår innan jag åkte städade jag undan mina grejer och ställde fram lite snacks och Hendricks Gin + Campari i kylen och en samlarkonjak från Grönstedts som jag tänkte att de kunde testa som fördrink. :-)

Nu måste jag hoppa in i duschen, vi ska nämligen möta upp mina föräldrar på Orangeriet för en drink om drygt en timme. Kul, mysigt, pirrigt. Puss!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.