Lägesrapport från Oslo

Hej från Oslo!

Jag var verkligen i valet och kvalet om jag skulle åka imorse. Ni vet mitt ryggskott som kom i fredags? Det intensifierades rejält och i måndags på jobbet var jag till och med tvungen att ligga i psoasställning i ett av mötesrummen för att det varken gick att stå eller sitta rakt. Jag fick panik och bokade en akuttid på kvällen hos en kiropraktor på Kungsholmen. Men först gick jag förbi Sjukvårdsbutiken och köpte en krycka så jag kan gå med stöd.

Jag har tidigare varit lite sned när jag har fått ryggskott men den här gången krampar musklerna rejält och ryggraden har “vridits” mer än någonsin. Kiropraktorn blev till och med förvånad över vilket kraftigt S jag har dragit på mig. Hon frågade om jag någon gång har röntgat ryggen men det har jag ju inte. Alla som har behandlat mig har sagt att det är muskulära besvär. Och det kanske det är! Jag tvivlar inte på någons expertis. Men… Det har snart gått sju år av olika ryggbesvär. Tänk OM det är något värre? Jag vill i alla fall vara helt säker. Kiropraktorn berättade att i Norge får man röntga på kliniker, något man inte får i Sverige. Behövs alltså inte en remiss. Och just i Oslo finns det en grym kiropraktor som röntgar hela ryggen och inte bara en liten del. Jag ska försöka få en tid där om 1-2 veckor. Har ingen aning om vad det kan kosta men sju år av ryggbesvär är inte gratis det heller. Håll tummarna för att det blir så bra det möjligtvis kan bli!

Så efter ett par veckors förkylning är jag nu istället immobil deluxe. Ingen träning. Bästa ställningen är att ligga ner. Jo, det tär på mitt humör alltså, även om det är ganska skrattretande med. Också därför jag inte har bloggat något, jag har noll inspiration och är rätt matt ärligt talat – men jag försöker verkligen att tänka positivt. Snart vänder det!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.