Lägenheten börjar ta form!

dag 2 lagenhetExakt så här ser det ut från platsen i soffan där jag sitter och skriver just nu. Det är svalt, trots att solen ligger på, och ur högtalarna strömmar ljuv jazz-/soulmusik och jag bara… Äej, jag njuter rejält.

ÄLSKAR BLOMMORNA som står både på brickbordet och i fönstret också! Det lyfter hela lägenheten. Har en bukett med i köket också. :)) Tror inte det finns något som gör mig så pirrig som snittblommor, haha.

De kartonger som är kvar är fyllda med kläder och tyvärr lär de få stå kvar i ett par dagar tills jag löser förvaring. Men allt annat är upplockat! I natt sov jag bra. Relativt få timmar, men bra åtminstone. Tack öronproppar och sömntablett <3

Dagens planer:

Springrunda (premiär!)

Lämna in tvätt hos kemtvätten (det får bli det nu i början, haha…)

Frisörbesök

En shoppingrunda (bl a matta till balkongen)

Slänga skräp och lasta upp lådor på vinden

Sängen levereras!

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.