NU SÄLJER VI!

Jag trodde nog aldrig att vi skulle lägga ut vår lägenhet så snart som ett halvår efter att jag hade lämnat över nycklarna till min etta på Gärdet till nästa ägare. Men vad vore livet utan överraskningar? Tänk så mycket som hinner hända på ett halvår, ett år… Jag tänker ofta att jag om ett år är *ungefär* där jag är idag, men om jag tittar tillbaka i historien har jag gjort stora förändringar med betydligt kortare perioder än så. Och det är så pirrigt! Undrar var vi är i juni 2019? Säkert någon heeeelt annanstans!

Med det sagt, nu ligger vår lägenhet ute på Hemnet och vi är superflexibla med tillträde. Både i sommar och senare i höst fungerar. Och vi tillåter privata visningar med kort varsel med. Här hittar ni annonsen!

 

Nu tittar vi på lägenheten!

Vi börjar i den långsmala hallen där det finns gott om utrymme för städprylar, kläder och pantflaskor (det är vad vi har där) i de två garderoberna.

Tittar vi till höger så ser vi vardagsrummet. Vi har inrett det med en stor soffa längs den långa väggen och en fet tv från kant till kant på den korta väggen.

Går vi istället rakt fram så kommer vi till köket. Det jag verkligen gillar med det här köket är att det finns massor av förvaring och bra arbetsytor. Det finns dessutom plats för ett stort matbord vilket både Jocke och jag vill ha. Där matbordet står finns det möjlighet att bygga upp en vägg och göra lägenheten till en liten trea. En lägenhet i vår förening har gjort så och det är ett toppentips om man behöver fler rum till ett lägre pris. :)

Står vi vid matbordet så ser vi vardagsrummet från en annan vinkel. Här är drinkvagnen placerad och härifrån ser man även djupet i lägenheten. Jag älskar att det finns fönster åt två håll i lägenheten, det ger ett helt annat ljus.

Så går vi vidare mot andra delen av lägenheten. På vägen dit finns badrummet som rymmer en tvättmaskin, torktumlare och en stor arbetsbänk som fungerar lika bra för tvättavlastning som för bebisar :) Det finns även ett stort tvättrum i föreningen.

I sovrummet finns två stora, inbyggda garderober. Vi (eller snarare Jocke, haha) har inrett med tre byråer som sväljer ännu mer.

Från sovrummet når man dessutom lägenhetens hjärta: balkongen! Vi har haft en soffa och två breda fåtöljer på balkongen men valde att ta bort fåtöljerna inför fotograferingen för att visa hur stor balkongen faktiskt är.

Just nu har vi sol från 10 till cirka 14 30! UNDERBART!

Här hittar ni annonsen!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.