Kvällsmilen och tankar

Efter jobbet idag tog jag tag i klädkartongerna och sorterade innehållet så detaljerat som det gick. På onsdag får jag en klädhäst hit, alltid något i alla fall. En högst provisorisk lösning men jag blir tokig på att inte hitta klädesplagg eller att enbart kunna ha på mig plagg som inte blir skrynkliga… 

Hur som. Mycket i huvudet just nu. Hjälpte att köra slut på mig själv imorse (svettrekord?) men framåt niotiden ikväll började det krypa under skinnet på mig. Kan liksom inte vara ensam med alla funderingar när de börjar hopa sig så det var bara att ge sig ut. Sista två km kutade jag i princip, det är intressant det där… Hjärtat blev tajt som fan, blir alltid det när jag ska konfrontera vissa känslor och jag ville bara kuta från exakt allt jag där och då hade i huvudet. Sen var jag för trött för att tänka och nu har jag precis släckt ner.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.