Kvällsjobb och 12 000 kronor på frisörkontot

thowe-januari

Tja kompisar! Urkass mobilbild som visar vad jag gör just nu. Jag bortprioriterade gymmet för att istället jobba. Jag gillar inte att – och tycker oftast inte att man ska – bortprioritera något som är så bra för ens välmående för JOBB men i vissa lägen krävs det. Eftersom vi reser iväg nästa söndag vill jag ha allt färdigt och inte behöva tänka på jobb när jag bättrar på brännan. ;)

Nu till en mer ytlig frågeställning… Mitt hår har blivit oerhört torrt så nu sitter jag med Olaplex i någon timme innan jag tar paus och duschar. I Malaysia tänkte jag ta med mig detoxschampo (bort med saltvatten, klor och smuts!), silverschampo (för att få tillbaka den kalla, blonda nyansen) och givetvis en djupverkande hårinpackning. Eller är Olaplex bättre i så fall? Har någon av er erfarenhet?

Dessutom råkade jag boka tid hos min frisör samma dag som vi landar i Sverige igen. Fasen! Bokade om men då fanns det enbart tid för klippning. Började då fundera över hur högt jag ska prioritera att vara salongssnygg i håret… Jag lägger mellan 10-12000 kr per år på frisörkostnader och det är pengar jag kan lägga på resor eller i sparkontot. Samtidigt vill jag vara blond, jag trivs väldigt bra i det. Men det krävs att jag bleker utväxten var 10:e vecka. Och hur lätt är det att göra själv? Vågar nämligen INTE gå till random frisör och låta hen hålla på med min kalufs. Ska det bli miserabelt gör jag det hellre själv för en betydligt lägre prislapp, hehe.

Jaja. Vore intressant att höra hur ni gör och hur ni resonerar med kostnader för utseende. Nu ska jag återvända till jobbet så jag får något gjort innan Jocke kommer hem från gymmet. Kram på er!

Share:

1 kommentar

  1. frida
    01/09/2017 / 17:42

    Jag går hos frisören ca var 20:e månad, ofta när jag är utomlands… Men jag har väldigt bra färg och kvalitet, så tyvärr inga tips ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.