Kontraktskrivning och firande

Som vissa av er kanske förstod från gårdagens inlägg blev jag erbjuden en tjänst som var svår att tacka nej till. Imorse gick jag igenom mitt personlighetstest med HR-chefen och min kommande chef och därefter signerade jag kontraktet. Känns så otroligt kul och jag är övertygad om att jag kommer att göra ett bra jobb, trivas och utvecklas i stadig takt.

Efteråt träffade jag Eddies vän Erik över en lunch för att höra om hans affärsidé. Jag vet inte hur mycket jag får berätta om den men jag kan nog nämna att vi sågs för att han var nyfiken på hur jag resonerar kring träning, gym osv.

Sedan var det dags att träffa min lillebror som var i stan och pluggade. Jag ville unna mig något vackert och hade siktet inställt på ett smycke men det fanns inte på NK och var slut på Nathalie Schuterman. Vi hade tänkt dricka champagne för att fira mitt jobb men min huvudvärk som började komma under morgonmötet blev allt värre. Insåg rätt snart att jag höll på att få migrän så det var bara att ta tåget hem.

Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Har legat i soffan i ett par timmar nu, tagit två treo och försökt att bli människa igen. Beställde faktiskt det där smycket också precis… Bör komma i mellandagarna om jag har tur! Jag köpte det från den tyska webshopen My Theresa som tydligen ska ha snabba leveranser, men med tanke på dagens datum har jag överseende med att det tar några dagar extra. ;-)

CheckOut_Desktop_2x

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.