Konsekvenser av att leva för stunden och en nymöblerad lägenhet

Den här helgen har det varit radiotystnad på bloggen vilket givetvis har sina förklaringar. Tidsbrist, helt enkelt! Men det positiva är att jag har massor av material att dela med mig av nu.

Har snittat alldeles för få timmar sömn per natt men det har det varit värt. Jag har verkligen haft en underbar och sjukt rolig helg, tack för det livet. Det negativa med att verkligen leva för stunden är att man tillslut får ta smällen, hehe. Var inte superpigg idag kanske, men det kompenserar jag med i morgon.

Har känt mig rätt stressad idag eftersom jag knappt har varit hemma den senaste tiden och lägenheten har varit stökig, fakturor har legat på köksbänken och jag har liksom inte haft koll på läget bara.sovrum

När jag kom hem idag struntade jag i att gå till gymmet och började grovstäda lägenheten istället. Fick ett ryck och började möblera om också, så nu ser det helt annorlunda ut. Får se hur möbleringen fungerar när matbordet kommer (förhoppningsvis denna vecka!) men det känns mycket luftigare nu.

Sängen står mer fritt men ska (snart!) få sig ett underrede med förvaring. Fjäderlampan ska jag sälja och istället ska By Rydén-lampan upp i några veckor innan jag får låna syrrans Sarfatti som får ta över.

Kan låta konstigt men jag får verkligen ro i själen när hemmet är superrent, jag har koll på alla papper, veckans kalender är planerad och blogginlägg är planerade. Så nu ska jag bara tidsinställa inlägg innan jag springer upp med det sista till vindsförrådet och ger mig iväg på en kvällspromenad. Sen ska jag ligga i sängen, låta balkongdörren stå öppen och läsa Martina Haags bok i någon timme innan det blir en relativt tidig kväll.

Bra så. Tack livet. Mår fint nu.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *