Klarblå himmel, sol och premiär för solglasögon!


Premiär för solglasögon! Hurra! Med tanke på gårdagens snö- och slaskoväder känns det nästan overkligt att mötas av en klarblå himmel och strålande sol idag. Förvisso blåser det kalla vindar men det känns som en petitess i sammanhanget.

Är på väg hem efter en arbetsdag som har passerat i ilfart och ska köra mitt första spinningpass på 1,5 vecka. Som jag sa till min chef häromdagen; det känns så konstigt att inte få naturlig endorfiner av träningen varje dag, en av de värsta delarna med att vara sjuk. Men nu, äntligen! Ser fram emot att bli helt slutkörd i kroppen och samtidigt känna mig pånyttfödd i sinnet. Träning är verkligen världens bästa medicin.

Förresten, jag fick ett intressant pressbud i kategorin Skönhet som jag ska visa upp lite senare, håll utkik :) Nu måste jag kliva av tunnelbanan.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.