Kexamen!

I helgen var jag ju i Göteborg för att fira Kajsas examen. När vi vaknade på lördagsmorgonen var det frukost och koffein som gällde, pronto. Inte supersmart att kränga cocktails och inte dricka vatten dagen innan en stor fest, men det finns ju botemedel mot sånt med. : )
gbg15 Kikade bland annat på oerhört söta bilder, som den ovan. Finns typ inget sötare än bebisar i guldhjälmar eller i Stanley Cup-pokalen… Vill ha en bebis och en pokal NU. Helst igår!
gbg18 Sen gjorde vi i ordning lokalen, hämtade kallskuret och allt sånt där som behövs göras innan en fest går av stapeln. Och betade av ett fotomedley, såklart!
gbg10 Kexet med 2 av 3 systrar. Det var första gången jag träffade Kajsas familj (undantag hennes syster Hanna) och det fina med att vara så nära vän med någon är att när man träffar hens vänner/familj känns det som att man redan känner människorna. Precis så var det nu med. Jag har hört så mycket om hennes pappa och systrar, vad de betyder för henne och hur de är som personer att det kändes som att jag redan träffat dem flera gånger.
gbg38 Hanna och hennes pojkvän Niklas hade ett quiz och vinnarna fick såpbubblor som givetvis blev ett framgångsrikt koncept hos samtliga gäster.
gbg31 Kajsas pappa höll ett så fint tal att jag satt och bölade medan jag filmade allt. Grät iofs massor den här kvällen. Kajsas familj är precis som min väldigt nära varandra och är öppna med hur mycket de uppskattar och älskar varandra. Eftersom Kajsa flyttar till Stockholm efter sommaren var det såklart extra känslosamt. Jag var tvungen att gå fram till Kalle efter och stå och gråta i hans famn med, hehe.
gbg29 gbg27 Runt midnatt beställde vi taxibilar som tog oss till Backstage där vi hängde till tidig morgontimme. Tack för den här helgen, Göteborg & Kalméus! <3
gbg45

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.