Kärleken till frukost, brunch i Palma och båthamnen

Vad kan man alltid äta?

Frukost.

Frukost är gott tidigt på morgonen, till lunch, på kvällen – ja, till och med på natten. Dock inte Pontus in the Air’s ryabröd med pocherat ägg, men all annan frukost är god dygnet runt. ♥

Halvsov på planet och vaknade upp till en fin soluppgång. Tittade åt vänster och såg THE REAL DEAL med brandorange och rosa himmel, men där satt ju människor – kunde alltså bara fotografera i minnet.

Landade i Palma strax innan tio och lämnade väskorna på hotellet innan vi gick ner till stan för att…

…Äta en SECOND BREAKFAST! Som sagt, frukost fungerar dygnet runt. Vi åt på Cappuccino, ett jättemysigt fik mitt på torget.

Bilder även tagna av Angela ♥

Mums med färskpressade juicer fyllda med grönsaker och frukt. Vädret var rätt perfekt, ärligt talat. Cirka 16-17 grader och mulet. Skönt att inte toksvettas det första man gör.

(Är man typisk svensk eller?)

Sedan ville vi röra på oss och tog sikte mot hamnen där alla finbåtar låg.

Alla bilder är inte tjusiga. Men det visar blåsten. ;)

Sedan satte vi oss på en kant och pratade lite. Kikade på havet och filosoferade. (Tog bilder. Jocke älskade det.)

Så började klockan närma sig incheckning och vi började gå tillbaka till hotellet. Efter lite väntetid fick vi vårt rum på HM Balanguera, ett boutiquehotel med avskalad design där i princip allt gick i vitt. Ett huvudrum, ett litet utrymme/rum där enbart toaletten fanns och ännu ett litet utrymme för duschen. Och så handfatet ute i sovrummet.

Vi beslutade oss för att sova i någon timme innan vi skulle mötas upp igen. Jocke behövde kurera så medan jag drack sangria gjorde jag mig i ordning för middagen. OBS att han inte var så sjuk som han ser ut på bilden, stackarn <3

Sedan gick jag upp på takterrassen och mötte upp Angela och Max. Mer om det i nästa inlägg!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.