Kapade 2 decimeter och skaffade ombre

Igår var jag hos frisören och efter att ha funderat ett par veckor på vad jag vill göra bestämde jag mig, väl i frisörstolen, för att gå all in. Vi kapade TVÅ DECIMETER på håret. Wow. Och färgade ombre och använde balayageteknik för att måla dit nyanser. Är fortfarande blondin om man ser mig framifrån, men brunett om man ser mig bakifrån, haha. Så himla skönt att inte behöva tänka på utväxten nu under vintern när håret ändå inte blir solblekt!

Förebilden blev lite skev då Emmelie, min frisör, glömde fota innan hon kapade någon decimeter, haha! (Visst ser ens hår så himla slitet ut på förebilder?! Gick jag runt så där verkligen..?)

Efterbilden, 2,5 timme senare!

Imorse var jag på gymmet innan jobbet och det var så oerhört härligt med kort hår! Det är tjockt, fylligt och mjukt – inte alls sådär torrt och sprött som det var innan. Det var så länge sedan jag hade så här kort hår att jag hade glömt hur gött det är att stå i duschen och schamponera det… Är så nöjd!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.