Kalenderlänk till fotbolls-VM 2018

Fotbolls-VM drar igång om precis två veckor med öppningsmatchen mellan värdnationen Ryssland och Saudiarabien kl 17.00 (svensk tid). Jag la för länge sedan in både Sveriges och Tysklands matcher i gruppspelet i min kalender, men insåg ganska snart att jag ju vill ha koll på alla matcher. Jag kommer såklart inte se alla, men att åtminstone veta när de spelas vill man ju.

Redan första helgen är det tre matcher jag ser fram emot att se. Jag missar dessvärre hela öppningscermonin under torsdagen på grund av sommarkonferens med jobbet, men resten av helgen har jag avsatt tid för VM. De matcher jag ser lite extra fram emot är dessa:

Fredag: Portugal-Spanien kl 20:00 (Klassiskt rivalmöte, alltid intressant!)
Lördag: Argentina-Island kl 15:00 (David mot Goliat, given favorit.)
Söndag: Tyskland-Mexiko kl 17:00 (Tyskland, hallå!)

För er som precis som jag vill ha alla matcher i min personliga kalender har SkySports ordnat en kalenderlänk > Kalenderlänk för alla matcher i fotbolls-VM 2018. Det är superenkelt att fixa. Har du, som jag hade, en Google Kalender och även kalenderappen på mobilen går det att sammanslå dessa med. I början körde jag nämligen en app med tiderna för fotbolls-VM och en app med mina privata grejer. Funkar ju inte i längden. Så har du samma problem finns instruktioner för hur du gör här!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.