Kaffe-aw på Crème

I torsdags träffade jag Angela efter jobbet och promenerade några meter ner på Nybrogatan för att ta en kaffe på Crème. Jag har helt missat det här stället men det var verkligen i min stil. Dessutom hade de ett koncept som heter “Bubbeltorsdag” där de erbjuder en flaska Taittinger för 500 pix. Helt klart värt! 

Himla bra träff. Vi är, som jag skrev tidigare, i ungefär samma situation just nu och vi delar både spänning, nervositet och glädje. Kul att peppa med någon! Alla bilder är för övrigt tagna av Angela, jag lämnade min kamera hemma : )Kika på golvet! Och borden! Och väggarna! Extremt fotovänligt, haha! Nej men ärligt talat, är man visuell så uppskattas verkligen en vacker miljö. Hit kommer jag gå oftare!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.