Just nu…

Tänker jag på:
Mat! Jag kom hem för 1,5 timme sedan och började laga middagen direkt, men väntade in Jocke som var på gymmet innan jag började äta. Trodde han skulle vara klar snabbare än han var och när han nu har kommit hem och står i duschen håller jag på att svälta ihjäl…

Är jag glad över:
Att mamma och jag kanske ska iväg på en liten minisemester! Det är en pressresa, så blir ju semester med modifikation men ändå. Hoppas jag får ledigt från jobbet bara.

Äter jag helst:
Middagen jag har ståendes på spisen; bred spagetti och puttrande köttfärssås.

Längtar jag efter:
VÅREN! Kanske kommer den redan till helgen? Ser så mycket fram emot resorna i sommar också. Har ingen semester alls i Sverige, så solsäker är jag definitivt.

Är jag ledsen över:
Är inte särskilt ledsen faktiskt.

Är jag stressad över:
Men alla vardagsgrejer som jag inte riktigt har mäktat med. Aktivera mitt bankkort från Handelsbanken, lösa nytt mobilt bank-ID och Swish på nya telefonen, lämna tillbaka SATS jobbtelefon, slänga de vissna tulpanerna, installera Officepaketet på min nya Mac, ta reda på vart mina beställningar från Mango och Ellos har tagit vägen, osv osv…

Är jag nöjd med:
Att jag vågade testa något nytt, igen.

Drömmer jag om:
Soliga och varma kvällspromenader vid Hornsberg strand. Strunta i jacka när jag går till jobbet. Vår resa till Grekland. Osv. Sol, värme, ledighet.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.