Okategoriserade

Juridiktenta över!

Helvete vad trött jag var imorse. Bad Eddie tända vår überstarka sovrumslampa när han gick upp, trots att den sken rakt i ögonen (eller ja, på mina slutna ögonlock) så höll jag på att somna om.
 
Idag var det i alla fall dags för tenta i reklamjuridik. Jag köpte med mig en kaffe från Espresso House, en keso och en proteinbar som jag kunde äta till frukost innan. Vi har typ ingenting hemma (vi är väl för lata för att faktiskt åka och handla) vilket gör att jag köper med mig frukost. Och till middag blir det typ uteslutande torr kyckling och pasta för det är vad vi har hemma, haha. Kulinariskt liv osv.
 
SIDOSPÅR! Herregud, jag måste lära mig att hålla mig till ämnet.
 
Nu är tentan färdigskriven och jag är sjukt nöjd. Vågar hoppas på högsta betyg, till och med. Vi hade sex frågor och fick använda flera olika hjälpmedel, men frågorna byggde på att du skulle förstå vad han var ute efter. Jag tror jag skrev svaren på en halvtimme och ägnade drygt en timme till att fylla på, motivera och ge exempel. Om jag inte får högsta betyg blir jag besviken.
espresso-house-tenta
 
 
Vid tolv har jag möte med min handledare i examensarbetet. Jag behöver bolla idéer kring metodval och avgränsningar innan första utkastet ska lämnas in på fredag.
 
 
Jag kanske inte älskar Medieinstitutet som skola men jag älskar ta mig fan att gå i skolan och lära mig saker. Om en vecka får jag förresten reda på om min vår kommer se lite annorlunda ut. Spännande!

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *