JUNI! (Och första löpträningen!)

God morgon på er! Solen skiner och det är snart dags för mig att ge mig ut på en liten morgonrunda. Jag har fått okej på att börja löpträna långsamt (!!!) och har väntat in min långdragna förkylning innan jag har kunnat sätta igång. Nu är det dags! Jag är trött som ett jäkla sto, min förkylning har nämligen hoppat över till min kära sambo som varje natt/morgon vaknar vid halv 4 och får världens rethosta. Jag som är känslig för ljud sover ungefär… 20-30 minuter efter det :)) Men det är ju mitt eget fel från början, så antar att jag får ta på mig den.

Nu måste jag springa (hehe!) – vid lunchtid idag kommer en throwback till juni 2016 upp, precis som varje månad. Åh, idag för ett år sedan flyttade jag in i min lägenhet på Gärdet. Jävlar, vilken eufori.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *