Juni inleddes med födelsedagsfirande på Tures, TAKO och Fou

I fredags var det sommarens första dag – åtminstone officiellt. (Vi vet ju att sommaren startade tidigare än så i år.) Vår vän Max, som är en i Palma-gänget, fyllde 35 och det skulle givetvis firas med dunder och brak! 

Efter jobbet slog jag mig ner i soffan på balkongen med en aperol i handen. Lite senare kom Jocke hem från jobbet och gjorde mig sällskap. Jag vet att jag hela tiden skriver om hur härligt livet är just nu, men ni måste faktiskt låta mig tycka det efter den här vintern (!) – hehe…

Någon timme senare tog vi tricken till Kungsträdgården, handlade heliumballonger till födelsedagsbarnet och mötte upp Angela vid Svampen. Inne på Tures hade hela gänget samlats för en fördrink som födelsedagsbarnet bjöd på. Ett tjugotal av Max vänner från hela Sverige skulle jag vilja påstå. :) Kul med nya bekantskaper!

Sedan begav vi oss mot Tako där vi hade bord för kvällen. Jag var där på presslunch med Aller Media och fullkomligt älskade maten, så var riktigt taggad på att äta där igen. Vi åt och drack, åt och drack – och sjöng sånger. Så kul kväll verkligen!

Kvällen avslutades på Fou där jag dansade som en tok, fy fasen vad kul det var! Var så länge sedan jag var ute och dansade, kände verkligen att jag behövde det med. Älskar att stå med både vänner och Jocke och dansa och lattja fullt ut. Någon/några (ingen direkt tidsuppfattning) timmar senare blev det alldeles för mycket folk så det fanns inte riktigt plats för att dansa och nackdelen med mycket folk är att folk kommer nära en. Nä, jag insåg än en gång att vara ute när folk är som fullast verkligen inte är min grej. Jag har svinkul fram tills ett visst “klockslag” helt enkelt, sedan är min kväll fullbordad.

Jocke ville ta en taxi men jag envisades med att gå hem för att “njuta av vår kära stad”, haha. Vi kom till Stadshuset innan jag också gav upp och så blev det en taxi till Hornsberg. Riktigt rolig fredag. Sedan somnade jag i soffan med kläder, smink och smycken på samt två helt orörda äggmackor bredvid mig på en tallrik… Kanske hade haft det lite väl kul. Haha.

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.