Julkänsla deluxe på första advent

forsta-advent3

Åh alltså julperioden och advent kunde inte ha börjat på ett mysigare sätt! Igår morse gick vi ner till gymmet och vid lunchtid tog vi bilen till Karlaplan och parkerade. Snöfallet hade blivit betydligt tätare och vinden ven.

Vårt första stopp var Svenskt Tenn där vi kikade in deras julprydnader men jag tyckte inte att det var något att hänga i granen (hö…hö… nej, förlåt). Däremot köpte jag fler av deras vattenglas med guldemblem, de är perfekta att ha glögg i och jag har bara åtta. Behövde ett dussin inför jul. : )

Sedan gick vi traditionsenligt och tittade på NKs julskyltning som alltid är superpopulär och bidrar till trafikstockning på den smala trottoaren framför.
forsta-advent5 forsta-advent4Jag älskar NK. Älskar älskar älskar. Där finns ALLT och det är så jäkla mysigt. Idag hade vi dock lite tidspress så vi gick ner till saluhallen och köpte deras pepparkakor, egna ädelost och en chokladtomte. Jag hade fått för mig att ädelostblandningen fanns i en glasburk men de hade den på lösvikt i delikatessen, tips tips! En kaffe på det med… : )

forsta-advent1 forsta-advent6Vi fortsatte till XXL (löparshorts till Joakim), Åhléns (hårprodukter till mig), Alewalds (inget fynd) och Zara (mössa till mig) innan vi begav oss hemåt. Det ser inte särskilt stormigt ut på bilderna, men jäklar vad det blåste! Min hatt flög till och med av när jag skulle fota, haha.

Adventsljusstaken ovan hittade jag för några veckor sedan men väntade med att köpa den… Det skulle jag inte ha gjort. Den är slut i princip hela Sverige nu. FAN!

forsta-advent2

Jag är så kär i den här stan. Sa det flera gånger om till Joakim. Här ska jag alltid bo (förutom en kort sejour månader utomlands).

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.