Juldagen: skogspromenad, gym och pizza

Hej vänner! Är ni fortfarande vakna? Jag ligger i syrrans säng och ska strax sova. Beslutade mig för att sova hemma hos pappa en natt till, får passa på att umgås med farfar när han är här på besök tänker jag.
Strax efter lunchtid åkte vi ut till Ängsjö för att insupa frisk luft och få lite motion i benen. Det var oerhört välbehövt och så skönt att inte stressa till något.
juldagen-sjo-2juldagen-sjo-4juldagen-thowewDet var så himla fint. När vi kom fram till vattnet var solen på väg ner så vi stannade till, fotade lite och *andades* hehe.juldagen-sjo1
thowe-juldagen Jag mådde lite bättre när vi kom hem så efter en sen lunch åkte jag till gymmet.
Där upptäckte jag att jag hade glömt mina skor så istället för konditionsträning blev det ett styrkepass och rehabprogrammet, alltid något. juldagen-gymNär jag kom tillbaka hade familjen beställt pizza, satt riktigt bra och jag njöt av varenda tugga. Var vrålhungrig efter träningspasset! Resten av kvällen har vi legat i soffan och sett film, hur mysigt som helst. Och nu ska jag äntligen sova… Hoppas ni har haft en fin juldag<3juldagen-pizza

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.