Julbord på Villa Aske

aske1

Ett årligt inslag i mitt julfirande hos vardera familj är att äta julbord. Med mammas familj har vi de senaste åren besökt Villa Aske och varit lika nöjda varje gång. Det är en gammal vacker herrgård utanför Bro som andas historia. När man kliver in blir man serverad glögg eller äppelsaft och sedan får man i lugn och ro varva ner i någon av deras salar. Vi valde att spela biljard i några minuter innan vi klev ner till restaurangdelen. aske2 aske4

Min lillebror och pojkvän som jag håller så kära. aske5

Villa Aske har ett enormt brett utbud av julmat och det är alltid fräscht. De serverar små bitar vilket gör att du kan testa det mesta utan att bli proppmätt och det blir heller inte svinn på samma sätt. Ovan ser ni dessertborden, herre-guuuud. Jag gick ju bananas och testade i stort sett allt, haha!
aske6

Jag dricker inte ofta min snaps om det inte är min pappas hemmagjorda (bortskämd, much?) men när brorsan sa “Jag skulle vilja ha en hallonfläder!” ropade jag genast “JAG MED!”. Först några sekunder senare kopplade jag och frågade servitören om Jesper hade sagt Hallonfläder eller Hallandsfläder… ni kan ju gissa vilket som var rätt, haha. aske7

Bror, styvsyster, jag. aske8Och så hela familjen! Härlig start på julfirandet 2015 <3

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.