Julbord på Operaterrassen

Igår var vi med familjen på pappas sida på julbord. Det var en sen sittning så jag hann både med att träna och göra mig i ordning efter jobbet utan att stressa. Jag tycker det är roligt att jämföra bilder från samma period förra året. Jag ser ut att ha blivit typ fem år äldre det här året? What – the – fuck.

Jocke & jag innan julbordet 2016:

Okej, vi lämnar åldersnojan och går vidare till nutid. I år var det Operaterrassen som stod till förfogande. Där stod hon, i vacker skrud i all sin prakt i utkanten av Kungsträdgården.

Okej så efter att ha gått på många julbord klassar jag Operaterrassen som godkänd. Men inte mycket mer dessvärre. Alltså maten var god. Och servicen var bra. Men maten var inte sådär suverän som man förväntar sig på ett sådant ställe. Men det som drog ner betyget så rejält var ljudnivån. Det kändes nästan som en skolmatsal tyvärr.

Bäst under kvällen: servitören log åt mig och sa att jag fick champagne istället för cava ikväll. Gillas!
Sämst under kvällen: ljudnivån! Det var så svårt att höra vad alla sa så det slutade med att vi bara pratade med den som satt bredvid. Synd.

Trots det hade vi väldigt kul! Särskilt eftersom vi hade en sen sittning och när gästerna började droppa av var det vårt bord, ett företagssällskap och något sällskap till som var kvar. Det slutade med helsång för pappa som fyllde år för några veckor sedan och gratis champagne. 

Innan vi gick hem tog vi, såklart, massor av bilder. Som sig bör när man är samlade!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.