jobbig natt men rolig morgon.

1edcdfb

Sov så ruskigt dåligt i natt. Kunde för allt i världen inte somna och la mig tillslut i soffan i vardagsrummet för miljöombyte. Somnade till men vaknade av att Eddie var orolig över vart jag hade tagit vägen, haha. Somnade i sängen runt två och drömde konstiga drömmar. Ont i magen, ångest blandat med nervositet och massor av andra tankar.

Imorse fick jag däremot ett riktigt roligt mail så trots nattens besvär känns det bra i magen idag. Jag har fattat ett beslut och det känns helrätt.

Resten av dagen har jag jobbat med några frilansuppdrag och bloggat för Festvaruhuset. Ska jobba lite till och sedan blir det julkalenderträning och spinning senare ikväll. Längtar. Har nästintill vuxit fast i köksstolen, hehe.

 

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.