Jobb från soffan och roliga planer

aller media jobbOroa er inte, jag la en bordstablett under tallriken efter att jag tagit fotot ;-)

Jobbar hemifrån idag, ville inte åka till jobbet när jag hade så ont igår kväll. Det är stunder som dessa som jag tackar mig själv för att jag valde att inrikta mig på det digitala och således har möjlighet att jobba vart som helst så länge jag har en dator och internetuppkoppling.

I bakgrunden står OS-golfen på, det är knäpptyst i lägenheten och det enda som hörs är när ett mail studsar in. Ibland behöver jag ha bakgrundsbrus, idag är jag överraskande produktiv i total tystnad. Härligt att må bra igen och känna att jag är produktiv.

Andra roliga grejer: jag kikar på utbildning vid sidan av jobbet (mer om det sen!), bokade precis in ett roligt möte i nästa vecka, mina klänningar som jag beställt till min födelsedag levereras på fredag, tennislektionerna startar om cirka en månad och min födelsedag närmar sig som sagt. Hurra!

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.