Jeans som sitter som en smäck och en mjuk blus

svart-1Alltså HÖSTEN, vad jag älskar denna årstid! Så vackra färger och en frisk och klar luft… Är helsåld. Sofia och jag fotade några bilder i veckan när vi gick genom Humlan. Man får passa på när naturen ser ut som den gör. 

svart-3Tröjan jag har är så himla skön. Mjuk och smickrande. Från Bubbleroom (där jag har shoppat en hel del på sista tiden!) och kostar typ 250 kronor om jag minns rätt. Här är den! svart-4Jeansen är också en stor favorit. Sitter som en smäck och formas efter mina kurvor. Från Cubus, heter något i stil med High Waist Skinny Hannah. Tips tips tips!

svart-5

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.