Jag vill inte vänja mig

Mysig lördag med Loui och Angela på SATS i MOS följt av bowling med mammas familj där min systerdotter på sex år slog mig i första serien. Gah. Middag, lite rödvin och nu Mellokväll med Jocke för att låta oss båda kurera delux.

• • •

Läste en tweet från en kille som är elev på skolan i Florida där en föredetta elev öppnade eld i onsdags, den 14 februari. Medan skytten var aktiv hade bröderna som tweeten hänvisar till smsat panikartat med varandra för att ha koll på att den andra fortfarande levde. Elever hade smsat sina föräldrar och skräckslaget förklarat att de hör skott och skrivit att de älskar dem. På Snapchat hade elever livesänt händelsen. I onsdags mördades 17 personer av en 19-årig före detta elev på skolan. En kille som gick in med skjutvapen på skolan för att döda elever och lärare.

Än en gång.

Än en gång är det barn som inte kommer hem till sina föräldrar. Syskon som blir ensamma kvar. Bästa vänner som aldrig mer kommer tillbaka. Barn vars föräldrar gick till jobbet imorse men aldrig mer kommer hem igen.

ÄN EN GÅNG.

Och jag hatar att jag vänjer mig. Tänker “Fan, ännu en skolskjutning, hur illa är det denna gången?” när Bladet pushar för en nyhetsflash.

När ska landet i väst vakna?

Share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.