“Jag trodde du läste om stjärntecken och sånt?”

Gick igenom några gamla bilder på datorn igår och hittade en hel del godingar. Bland annat en skärmdump på en bild jag laddade upp på mitt gamla Facebookkonto för ett par år sedan. Efter gymnasiet flyttade jag nämligen till Karlstad och läste bland annat kursen Astrobiologi 7,5 hp på distans. Ehh minns nu hur jävla svår den var. Förstår ni att jag rynkade på näsan när folk undrade varför jag läste om stjärntecken? 

astrobiologi

För er som inte förstod: Astrobiologi och Astrologi är två skilda ämnen. ; )

Share:

2 Kommentarer

 1. Johanna
  12/28/2016 / 18:56

  Fysik är dock bland det roligaste jag vet! Om jag inte hade börjat läkarprogrammet hade jag nog velat läsa fysik (eller kemi, eller miljö, eller meteorologi eller ja, något annat av mina hundra intessen). Dock så är inte arbetsmarknaden den roligaste, och i sådana fall gäller det att konkurrera med 80 andra übersmarta klasskompisar om en doktorandtjänst…
  Nja. Jag får nöja mig med kvällskurser i populärvetenskapliga ämnen så som relativitetsteori, stjärnor och annat. :-)
  Spännande att du valde en sådan kurs!

  • Thowe Wagner Larsson
   Författare
   12/30/2016 / 21:10

   Jag gillar det mer än jag är duktig på det tyvärr… Men förstår att det kanske inte är den lättaste arbetsmarknaden, hehe! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.